هرکه با سَبُکْ عقل دوستی کند، سَبُک عقلی خود را آشکار کرده است . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 89 تیر 19 , ساعت 3:28 عصر

 

 عضو فراکسیون اقلیت با هشدار نسبت به عواقب ادامه یافتن وضعیت ساکن کسب و کار در کشور از دولت خواست تا دلیل واقعی تعطیلات اعلام شده در 19 استان کشور را به مردم اعلام کند.

 نصرالله ترابی نماینده شهرکرد‏، با اشاره به تعطیلی روزهای یکشنبه و دوشنبه در 19 استان کشور گفت: این تعطیلی و اینگونه اعلام کردن نه از اقتصادی و نه از نظر عمومی به نفع مردم نیست.

اهم سخنان وی در گفت‌وگو با پارلمان نیوز را بخوانید:

  • بدون در نظر گرفتن تاثیرات سوء این تعطیلی‌ها بر اقتصاد کشور، این سئوال مطرح است که اگر قرار بود این دو روز تعطیل باشد چرا زودتر اعلام نشد تا مردم برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و بتوانند از این تعطیلات بهترین استفاده را بکنند.
  • تاثیرات اقتصادی این تعطیلی‌ها حتی نیاز به گفتن هم ندارد، چرا که هم کارشناسان و هم آنانی که حتی با الفبای اقتصاد آشنا نیستند، می‌دانند تعطیلی ادارات یعنی تعطیلی سایر بخش‌ها و تعطیلی کشور.
  • ما در کشورمان در سال‌های متمادی آب و هوای مختلف را پشت سر گذاشتیم و طی پیش‌بینی سازمان هواشناسی در این چند روز که تعطیلی اعلام شد گرمای هوا اتفاقا نسبت به چند روز پیش از این افت پیدا کرده و این گرمای 40 و 41 درجه نمی‌تواند مبنای تعطیلی باشد، مگر اینکه بحث دیگری در میان باشد که لازم است دولت آن دلیل اصلی و واقعی را به صورت شفاف به مردم بگوید.
  • دولت از اختیار اعلام تعطیلی به صورت نامناسب استفاده می‌کند. هنوز مردم ماجراهای پیش آمده در مورد اعلام تعطیلی به خاطر حضور سران کشورهای 15 در تهران را فراموش نکردند، واکنش‌های مردم و سایر مسئولان به تعطیلی‌های اعلام شده به گونه‌ای بود که دولت مجبور به تجدیدنظر در تصمیم خود شد.
  • وقتی همه دنبال این هستند که تعطیلات رسمی موجود کاهش پیدا کند، چه لزومی دارد که به هر دلیلی به این تعطیلات اضافه می‌کنند، قطعا مردم هم سئوالاتی دارند و هیج وقت هم متاسفانه پاسخ سئوالات خود را دریافت نکرده‌اند، سئوال این است که آیا تعطیلات مشکلی از مشکلات مردم را حل می‌کند؟ رفاه برای آن‌ها می‌آورد؟ مشکل بیکاری و معیشت و تورم را حل می‌کند؟ که به نظر من و بسیاری از مردم اینگونه نیست.
  • در سالی که همت مضاعف و کار مضاعف نامیده شده گویا بنا بر این است که کار و همت معمولی هم صورت نگیرد و یا حداقل دنبال کار مضاعف نیستیم، باید دلیل این رفتارها و تصمیم‌ها به مردم گفته شود، مشخص نیست چه فردی و بر اساس چه قاعده‌ای موجب اخذ چنین تصمیماتی است.
  • اگر در دولت نهم به نوعی حرکت و چرخش و شتاب دیده باشیم باید گفت که امروز و در دولت دهم، شتاب و رونقی در کسب و کار نمی‌بینیم در حالی که رکود حاکم بر کشورهای دنیا بر اثر بحران اقتصادی تا حدی مرتفع شده در کشور ما که آقایان گفتند این بحران هیچ تاثیری بر اقتصاد ما نگذاشته شاهد هستیم که این رکود ادامه پیدا کرده است، امروز اکثریت مردم از وضعیت اقتصادی احساس نارضایتی می‌کنند و احساس نشاط کاری تاحد زیادی در کشور از بین رفته است.
  • در حالی که ما سال گذشته و سال پیش از آن رشد اقتصادی خوبی را تجربه نکردیم اگر با این تعطیلی‌ها و با مسائل دیگر همچنان به آن سکون و رکودی که به وجود آمده ادامه دهیم معلوم نیست چگونه با رشد اقتصادی دو درصد و یک و نیم درصد به اهداف چشم انداز و برنامه چهارم که در آن بر رشد هشت درصدی سالیانه تاکید شده برسیم؟


لیست کل یادداشت های این وبلاگ